• Parkgegevens
  • Parkgegevens
  • Parkgegevens
  • Parkgegevens

Parkgegevens

Het tennispark van T.C.M. telt vier all-weatherbanen van het type Advantage Redcourt, waarvan er drie zijn verlicht.

Deze nieuwe generatie kunststofbanen heeft speleigenschappen die de balsnelheid en blessuregevoeligheid van gravel benaderen. Daarnaast vereisen ze minder onderhoud en kunnen ze ook tijdens de wintermaanden bespeeld worden. Bij TCM dus tennis het hele jaar door!

adresgegevens

Toegang tot het park

Het park is voor alle leden beschikbaar om te spelen. 

Ieder lid kan via de secretaris een sleutel aanschaffen (borg € 4,00) waarmee het toegangshek kan worden geopend. Dezelfde sleutel geeft toegang tot de hal van het clubgebouw, de toiletten en de kleedruimtes.

Op die manier kan ieder lid gebruik maken van het park zonder dat er permanent toezicht nodig is.

Het is vanzelfsprekend niet toegestaan zich op een andere wijze toegang tot de banen te verschaffen. Om niet afhankelijk te hoeven zijn van andere leden is het dus noodzakelijk een eigen sleutel te bezitten. Deze sleutel kan aangekocht worden in de kantine of bij het secretariaat.

Informatie over introductie van niet-leden staat op de pagina   'Kantine, park en banen'.

Verlichting

Tijdens de avonduren kunnen de banen 2, 3 en 4 worden verlicht. De schakelaar voor de verlichting bevindt zich in de schakelkast naast baan 2. 

Let op: De lampen die gebruikt worden voor de baanverlichting zijn gevoelig en erg kostbaar en moeten daarom voorzichtig behandeld worden. Als er een lamp plotseling uitvalt of (per ongeluk) wordt uitgeschakeld moet er minimaal 10 minuten worden gewacht tot de lamp voldoende is afgekoeld voordat deze weer mag worden ontstoken.

In geval van storingen dient onmiddellijk iemand van de technische commissie of een bestuurslid op de hoogte te worden gesteld.

adresgegevens