Kantine, park en banen

"Baan 5"

De kantine in ons clubgebouw ("Baan 5") is regelmatig 's avonds geopend en tijdens competitie, toernooien en evenementen ook in de weekends.

De bezetting van de bardiensten valt onder de verantwoordelijkheid van de kantinecommissie en vormt eveneens een onderdeel van de verplichte zelfwerkzaamheid.

Tijdens de competitiedagen, toernooien en andere bijzondere evenementen is er naast verschillende dranken, limonades, koffie, thee en snoepgoed ook een beperkt assortiment etenswaren uit de keuken verkrijgbaar.

Verantwoord alcoholgebruik,
Ook bij TCM volgen we het overheidsbeleid voor het verstrekken van alcohol. Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Begeleiders en chauffeurs van bezoekende jeugdteams verzoeken we geen alcohol te gebruiken.

100% BOB = 0% op !

Pinnen
Vanaf 1 januari 2017 kan er alleen nog maar met pin betaald worden. De gebruikelijke manier van afrekenen via T.C.M.-consumptiekaarten blijft bestaan, zodat ouders ook hun kinderen zonder pinpas de mogelijkheid kunnen geven iets te kopen zonder contant geld. Deze kaarten kosten € 5,00 en kunnen aan de bar gekocht worden. Van deze kaart wordt vervolgens steeds het bestede bedrag afgestreept.

Voor de kantine en de rest van het clubgebouw geldt natuurlijk hetzelfde als voor de banen: Alle leden/gebruikers zijn mede-eigenaar en dus ook medeverantwoordelijk voor het schoon en opgeruimd houden. Het regelmatig schoonmaakwerk gebeurt ook weer in het kader van de zelfwerkzaamheid, maar het opruimen van de eigen rommel en het heel houden van meubilair en inventaris is ieders plicht.

Afvalscheiding
Bij TCM proberen we zo milieubewust met onze omgeving om te gaan. Papier, glas en plastic worden zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd. Gooi plastic afval (flesjes e.d.) niet in de vuilnisbak, maar in de speciale plastic afvalbak.

Wanneer er gebreken worden ontdekt, dienen deze zo snel mogelijk doorgegeven te worden aan de technische commissie of de kantinecommissie.

rooster bardiensten

rooster park- en baanonderhoud

Introductie - Gebruik van de banen door niet-leden

De tennisbanen van onze vereniging zijn uitsluitend bestemd voor leden van T.C.M.

Het is mogelijk om een niet-lid als introducé toch een keer op onze banen te laten spelen. Deze introductie is wel aan een paar regels gebonden:

• Alleen een lid van onze vereniging kan een niet-lid meenemen als introducé.
  • Introductie kan uitsluitend met een “introductie-label”. Dit introductielabel is één dag geldig en moet vooraf aangeschaft worden bij een van onderstaande bestuursleden of in de kantine. (€ 2,50)
  • De introducé dient zich tijdens zijn/haar verblijf op ons tennispark te houden aan alle gedragsregels die ook voor leden gelden; ook aan de regels met betrekking tot afhangen.
    De banen kunnen dus niet “gehuurd” of “gereserveerd” worden.
  • Inwoners van de gemeente Zederik mogen maximaal 3 maal per kalenderjaar geïntroduceerd worden. Geïnteresseerde adspirant-leden kunnen voor introductie of proefspelen contact opnemen met de voorzitter of secretaris.
  • Voor speciale gevallen, bijvoorbeeld het introduceren van een grotere groep, dient ruim van te voren overlegd te worden met het bestuur van T.C.M.

Introductielabels zijn voor leden verkrijgbaar bij:

• Herman Overbeek - Bakkershof 29 - 4231 DA  Meerkerk - 0183-351887
    • Joyce Kon - Rijskadeveld 16 - 4231 DZ  Meerkerk - 06 227 763 88